Gerekli Araclar , Grafik Duzenleme , Hazir kod , Internet , Linux , Masaustu , Ofis Aile , Oyunlar , Ses Video Duzenleme , Web Dizayn ,
 
    »»»» PROGRAM EKLE yeni 2
       
En popüler rastgele programlar

» Hot Games Pack
» Filepass
» WinMessenger
» Hz. Meryem
» Pokerslot
» Zoom Player Standard
» Otel Otomasyonu
» Ashampoo FireWall Free 1.20
» ENewsBar
» Photo Wizard V.1.2
» Blender
» F-4 Ve F-16 Ucaklari
» BadCopy Pro
» Java 2 Runtime Environment (Linux)
» Samegame Competition Edition (SGCE)
Editörlerimizin Seçtiği Programlar

AKBS Gecici Ikamet Yerleri Kimlik Bildirme 1.2.5
Veri Gonderme Sistemi, AKBSnin tesislerde calisacak olan kismidir. Tesislerin konaklama bilgilerini merkeze gondermeleri bu program ile olur. Islem asamalari goz onune alindiginda, tesisin sisteme kaydi yapilip, onay alindiktan sonra programin calistirilabilmesi icin Tesis Kodu, Sifre ve Pin Numarasi bilgilerine ihtiyac vardir. Bu bilgiler, tesis kaydinin merkez tarafindan onaylanmasindan sonra tesis sorumlu isleticilerine verilir.Programin ilk calismasi esnasinda internet baglantisina ihtiyac vardir. Internet baglantisi yapildiktan sonra program gerekli bilgileri alarak bu bilgileri merkezden onaylatir. Eger gecerli ise uygulamanin calismasina izin verir. Uygulama tekrar acildiginda kod ve sifre bilgileri saklandigindan tekrar internete baglanmaya gerek olmadan sifre buradan kontrol edilir. Ancak yinede sifre degistirme, sifre talep ve kayit onay kisimlari icin internet baglantisi gereklidir. Veri gonderme kisminda da internet baglantisi ihtiyaci vardir. Programa girdikten sonra, dosya gonderme kismindan gelen iki ekrandan Veri Hazirlama formu araciligi ile XML dosyalari sisteme yuklenebilir. Bu veriler bilgisayar uzerinde tutulur. Bu veriler paketlenip sikistirilarak internet uzerinden merkeze yollanir.Programin kendi icinde bir surum kontrol mekanizmasi vardir. Programin yeni bir surumu ciktiginda bir uyari ile sizi durumdan haberdar edecektir. Bu kontrol tum internet aktivitesi esnasinda kontrol edilir.Programin calisabilmesi icin Java Runtimea Gerek duymaktadir. Java Runtime Yuklemek icin Tiklayin. Windows XPde Service Pack 2 kuruldugunda bazi sorunlarin meydana geldigi belirtildi. Bu sorunlar ve cozumleri icin Tiklayin.
Programı Üreten : EGM Asayis Dairesi Baskanligi
Yazılım Lisanı : Turkce
Programın Versiyonu: : 1.2.5
Dosya Boyutu : 3.23 Mb Kb
Programı İndir
 
[ Full Gezginler İndir'den Haberler ]
Değerli ziyaretcimiz, Hoşgeldiniz. Full gezginler indir sitemize 10bin civarında güncel ve yasal program eklenmiştir. Programların hepsinide legal bir şekilde güvenle indirebilmeniz için sizler için programların hepsini antivirüs taramasından geçirdik. Yinede her ihtimale karşı güvenlik programları ile indirdikten sonra taramanız menfaatiniz için önemlidir.
Ek olarak sitemize yukardaki menüden program ekleme tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Yeni Eklenen 15 Program
Audio Record Wizard
SongBook Editor
TurkiyeFTP
PocoMail PE
Ploing2
Flash Saver
TurkSA Vergi Iade Hesap
Isuzu Turkuaz
Bayzun E-Cafe
3D Dancing Snowmen
Web iPhoto Access
TSP 6.0.3 TSL Guncellemesi
Audiogalaxy
Windows Media Player XP Tur
ASPDataForm Wizard


Fullgezginlerindir.com, Sitemizde Crack, Serial, Patch, Keygen, Şifre, Key vb. Yasadışı Program Kesinlikle Yoktur.

Sayfamızda Son versiyon sadece legal olarak Program indir ve Oyun indir içerikleri mevcuttur.

Copyright © 2015 - 2020 Full Gezginler İndir Her Hakkı Saklıdır.

Gizlilik Bildirimi